PS3 | Akce

Resistance 2 se dočká dalších DLC

Společnost Sony potvrdila, že v současné době usilovně pracuje na přídavném obsahu pro exkluzivní PS3 akci Resistance 2, kterou si majitelé zmíněné konzole mohou užívat od listopadu minulého roku. Do budoucna tak mají tamější pánové v plánu vydat ještě několik DLC balíčků, mezi nimiž se však najde i pár kousků, které budou zcela zdarma.

 
Resistance 2

Třebas takzvaný Meltdown 2.0 mód, jenž hráčům nabídne větší svobodu v rozhodování, kterak dobýt to či ono území. Zmíněný mód by si přitom měl tykat se všemi většími mapami, které se ve hře zatím vyskytují. Mimo to se počítá s vydáním kooperativního módu Superhuman, jenž je navržen především pro zkušené hráče.

Dopředu tak můžete počíta s mnohem větší náročností, ale taktéž větším počtem zkušeností. Tvůrci přitom slibují, že se budou moci zapojit i méně zkušení hráči, kteří tak budou, s trochou štěstí, moci poskočit o několik levelů. Pro ty z vás, kterým nevadí platit za DLC si pak v Sony připravili Aftermath pack.

Ten obsahuje tři zbrusu nové mapy a z vaší peněženky vytáhne necelých šest dolarů (o evropské ceně zatím nepadlo ani slovo). Kromě toho se studio Insomniac chystá vydat i několikero nových skinů (např. pro Rachel Parker), přičemž několik z nich bude dál modifikovatelných. Každý jeden z nich vás přitom přijde na 99 centů.

 
Halo 3

A když už jsme u toho ždímání úspěšných her, musím zmínit i nedávný slib tvůrčího studia Bungie, že si budou s třetím Halo "hrát" ještě nejspíš dva další roky. To jsem zvědavý co si pro nás připraví.

Zdroj: Eurogamer

Dostupné pro: PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Insomniac Games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 28. listopadu 2008
Diskuze (2) Další článek: Kojimova nová hra až na E3

Témata článku: , , , , , , , ,