Rockstar možná plánuje pro GTA 6 mapu celých Spojených států

Ačkoliv to není dlouho, co se na trhu objevilo GTA 5, není nad to začít spekulovat o dílu šestém.

Grand Theft Auto 6 bude, o tom není pochyb. A bude velké, jelikož jako první bude vyvíjeno pouze pro konzole nové generace, což vývojářům dává značné možnosti. S přihlédnutím, co Rockstar dokázal vymáčknout ze starých konzolí tak není těžké začít polemizovat o tom, jaký šestý díl opravdu bude.

Nejnovější šuškandy a uniklé informace insiderů poukazují na to, že by se GTA VI mohlo objevit na pultech v roce 2020, což je samozřejmě pouze přibližný odhad. To ale není vše. Zajímavě zní informace, že se v šestém dílu objeví mapa celých Spojených států včetně propracovaných největších měst, jako je New York, Los Angeles či Miami.

To by ostatně nebylo nemožné, jelikož už celý stát nabízí např. online závody The Crew od Ubisoftu. Zmenšit celé USA do potřebné herní velikosti bez toho, aby se uřezávala důležitá místa je tedy více než možné. S maniakálním smyslem pro detail, kterým je Rockstar znám, a výkonem nové generace konzolí je to navíc velmi realizovatelné. 

A co vy? Chtěli byste k dispozici celé Spojené státy? Nebo vám stačí propracovaný návrat do některého z dřívějších měst. Miami? Londýn?

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (33) Další článek: Windows 10 vám nespustí hry se stárnoucí DRM ochranou

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,