PC | Xbox One | X360 | PS3 | Akce

Rockstar nejspíše pracuje na monumentálním příběhovém DLC do GTA V

Stejně jako například v GTA IV, i v pátém díle se dočkáme obrovského příběhového rozšíření. Alespoň tak tvrdí zdroj ve studiu Rockstar Games.

Jak je známo z již předchozích dílů městské akce Grand Theft Auto, Rockstar Games vždy pracoval na příběhových rozšířeních. A jak to tak vypadá, bude to tak i u pátého dílu. Ve spojení s vloupačkami do onlinové části GTA V a s odložením titulu na PC se totiž rozpovídal nejmenovanný zdroj ze studia Rockstar Games, přičemž prozradil, že studio opravdu maká na obrovském příběhovém DLC.

"Strávili jsme dost dobrou dobu nad online heisty a remasterováním, zároveň jsme ale nezapomněli na Michaelův, Franklinův a Trevorův příběh," prozradil zdroj. "Bude to monumentální!"

Přesné datum vydání jsme se sice nedozvěděli, ale oznámení bychom se měli dočkat již velice brzy.

Speciál: 10 let Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V slaví deset let. GTA 5 se začalo prodávat 17. září 2013, tenkrát pro PS3 a Xbox 360. O rok později přišel port pro PS4 a Xbox One a v roce 2015 také verze pro Windows. Je to úspěšná akční hra s otevřeným světem, která se odehrává ve smyšleném současném světě inspirovaným Jižní Kalifornií a hráči se dostávají do role kriminálníků. Hra zaujala svým rozsahem, pestrostí, zábavností i vysokou úrovní grafického zpracování.

Diskuze (3) Další článek: Videocast z Doupěte: o brýlích virtuální reality a herním hardwaru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,