RPG Two Worlds opět odloženo

Dlouho očekávaný RPG titul, který by údajně měl konkurovat samotnému Oblivion, se znovu odsouvá. V srpnu minulého roku nám vývojáři z Reality Pump slibovali, že se Two Worlds dočkáme ještě ke konci roku 2006. Následně své rozhodnutí změnili na březen roku letošního. A aby toho nebylo málo, tak dnes termín opět posunuli - aktuálně na květen 2007.

  

Two Worlds je RPG, v němž se společně s hlavním hrdinou budeme živit lovem barbarských zločinců. Nicméně právě toto povolání nás přivádí na začátek příběhu - při pronásledování jednoho ze zločinců totiž hrdinu napadne jakási temná síla. Přežije sice díky neznámému kouzelníkovi, nicméně jeho přátelé a sestra umírá. Hlavní postava však nevěří, že jeho sestra zemřela a vydává se jí hledat. Co to pro hráče znamená? V první řadě budete muset zjistit o jakou temnou sílu jde a najít způsob jak ji přemoci. Z názvu je patrné, že Two Worlds je svět rozdělený na dvě strany; na stranu zla a na stranu dobra. A je pouze na vás, ke které se přiřadíte.

  

Autoři hry si údajně vzali extra čas na doladění detailů, odstranění bugů a tak podobně. Zda-li to titulu pomůže vám zatím neřekneme, nicméně můžeme prozradit, že si na hudební stránku svého výtvoru Reality Pump pozvali Herolda Faltermeyera, jenž stál třeba za soundtrackem ke kasovnímu trháku Top Gun. To musí něco znamenat. Autoři navíc slibují originální systém magie, salvu zbraní či zajímavou možnost cestování na zvířatech. Multiplayer by měl být samozřejmostí. Dvojnásobně tak nepotěší avizované zpoždění.

Související informace (Two Worlds):
Platforma
: PC, Xbox 360
Žánr: RPG
Výrobce: Reality Pump (
http://www.realitypump.pl/)
Vydavatel: Zuxxez (
http://www.zuxxez.com/)
Homepage:
http://www.2-worlds.com/
Předpokládané datum vydání: květen 2007

Zdroj: homepage

Diskuze (2) Další článek: Recenze: Brothers in Arms: D-Day – malí bratři ve zbrani

Témata článku: , , , , , , , ,