Sandy – sbal si svých pár holek!

Asi především mužská část našeho čtenářstva bude znát textovou hru jménem Playboy. Tato hra se ve své době těšila velké popularity mezi hráči, protože se v ní mohli alespoň virtuálně vžít do role playboye a zkusit si, jak je jejich život těžký. Dnes se opět vydáme lovit sličné dívky, protože je tu hra na podobné téma.
Asi především mužská část našeho čtenářstva bude znát textovou hru jménem Playboy. Tato hra se ve své době těšila velké popularity mezi hráči, protože se v ní mohli alespoň virtuálně vžít do role playboye a zkusit si, jak je jejich život těžký. Dnes se opět vydáme lovit sličné dívky, protože je tu hra na podobné téma.

Mnoho lidí původního Playboye asi znala, takže jen pro úplnost ještě pro ty co, o něm dnes slyší poprvé, uvedu, že v této hře, jež neměla vůbec žádnou grafiku a vše se odehrávalo v textovém módu, jste se coby playboy měli pokoušet sbalit nějaké holky, s kterými jste mohli provádět následně různé věci, jako je například chodit do kina, telefonovat si apod.

SandySandy

Nejinak tomu je i u Sandy, ale ta jde ve všem trochu dále. Asi největší změnou je grafika. Žádný text, všechna menu jsou pěkně graficky provedena a vy si je můžete trochu přizpůsobit k obrazu svému - na pozadí si můžete zvolit jednu z šesti fotografií různých dívek a také si můžete pohrát s barvou nabídek. Proto jakmile si vše vyladíte, nezbývá vám nic jiného než se pustit do hry.

Hlavním pilířem hry zůstává samozřejmě komunikace s dívkami. Těch je tu prozatím 15 a každá je opatřena vlastní fotografií, takže než se s ní pustíte do řeči, budete vědět, jak vypadá dívka, o níž usilujete. Dále u každé můžete vidět indikátor její náklonnosti k vám. I to je velmi užitečná věc, jelikož budete vědět, jak jste s ní na tom a co vše si asi tak můžete dovolit :o). Jakmile oslovíte nějakou dívku, rozvine se před vámi seznam aktivit, jež můžete s danou osobou opačného pohlaví provádět. Pominu-li to, že ji můžete pozvat na skleničku, předvést se před ní jako hrdina či povykládat si s ní o jejich starostech, zbývají tu různé povídky, vtipy a lichotky, jimiž můžete zaujmout její pozornost. Samostatnou skupinu tvoří intimnosti, ale ty vám radím zkoušet až při velké náklonnosti, protože ne vždy se jí musí vaše doteky zamlouvat. Jakmile si budete jisti, že už máte vyhráno a že by mohla být vaše, můžete se jí zeptat, zdali by s vámi chtěla něco začít. Pokud odpoví ano, můžete se gratulovat, pokud ne, musíte se nadále pokoušet o získání její přízně.

SandySandy

Rovněž věcí, o které se stojí za to zmínit, je vaše osoba. Svou atraktivitu v očích žen a dívek můžete zvyšovat nakupováním různého oblečení, voňavek a jiných věcí, po kterých holky šílí. Ale jak jistě víte, nic není zadarmo a vy se také musíte starat o svou ekonomickou situaci, např. vybráním dobrého zaměstnání či nějakou krádeží, je to jen na vás.

Hra samotná zatím není dokončena, z toho důvodu je zatím přístupná pouze ulice a je to jen oněch 15 dívek. Jak mi autor sdělil, plná verze bude obsahovat nějakých 1500 detailních fotografií, a to je i důvod, proč nebude šířena celá po internetu, ale bude se dát za manipulační poplatek 250 Kč objednat na adrese autora. Kdo by ale přeci měl zájem, bude si ji moci stáhnout, ale nebude mít ony fotky, hudbu, ani videa.

Homepage: http://datri.zde.cz.

Download (600 kB) zde.

Diskuze (35) Další článek: Xbox urychlil PS3 a Metal Gear Solid 2 šokoval svět

Témata článku: , ,