Sci-fi horor Interpoint se předvádí v novém traileru

Sci-fi horor z pohledu první osoby láká na pořádně hutnou atmosféru.

Nový horor Interpoint si pro nás připravil první záběry, kterými nás chce navnadit na příběh tajné organizace, která zjistila, jak cestovat mezi dimenzemi. Jak už tomu tak bývá, hrátky s prostorem ale nemají moc dobré konce. Výdobytek moderní doby uzpůsobený k nevídanému cestování vám přinese zřejmě pořádnou dávku útrap.

Vžijete se do role jednoho z vědců, kteří se na vytvoření cest do jiných dimenzí podíleli a postupně zjišťujete, že objevené světy jsou někdy replikou toho našeho, která je zcela k nerozeznání od vašeho domova. Jindy ale narazíte na neznámá stvoření, která nic z našeho světa nepřipomínají. Vaší nejlepší přítelkyní bude speciální fotonová pistole, která absorbuje energii z okolních předmětů a můžete ji tak použít například jako zdroj světla, které vysajete třeba ze žárovky. 

Do předběžného přístupu na Steamu půjde Interpoint už v průběhu jara. Konzoloví hráči by se potom měli pořádně hutného a matoucího cestování mezi dimenzemi dočkat v průběhu podzimu tohoto roku. Hra vyjde na PC, Xbox One i PS4.

Diskuze (1) Další článek: Star Wars Jedi: Fallen Order se nám představí už v dubnu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,