Screeny vozového parku Race Driver 2

Mnozí z vás, kterým přirostly k srdci herní tituly odehrávající se na automobilových tratích za mohutného řevu různorodých motorů věhlasných značek, již vědí, že před nedávnem byl slavnostně ohlášen druhý díl závodního titulu Pro Race Driver, který u nás vyjde pod názvem Race Driver 2: Ultimate Racing Simulator.

   

Z naší recenze prvního dílu hry Race Driver asi víte, že se vlastně jedná o čtvrté pokračování série TOCA, přičemž minulý díl příval nadšení nevyvolal. Doufejme, že to bude jiné v případě Race Drivera 2. Ten nabídne ještě více šampionátů než minule, např. okruhy GT Sports Car Racing, Street Racing, Rally, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford, Open Wheel Grand Prix a Classic Car Racing.

   

Projedete se opět v úctyhodném počtu (35) zajímavých vozů mezi nimž nebude chybět Aston Martin (V12 Vanquish, DB7 a DB5), Jaguar (XJ220, XKR a E-Type), Ford (Mustang Cobra R, Ford GT, GT90, F150 Lightning Pick-up, Falcon BA), Holden Commodore VY, Mitsubishi 3000 GT, Mitsubishi EVO 7, Subaru Impreza WRX, ABT-Audi TT-R, Opel Astra V8 Coupe a AMG-Mercedes CLK. A abychom statistikám učinili za dost, musíme ještě zmínit 56 tratí.

   

Hra bude samozřejmě (dle slov autorů) nejlepší závodní hrou s tou nejskvělejší grafikou (o ni se můžete přesvědčit na dnešních screenech zobrazujících výběr některých z chystaných automobilů) atd., což rádi zhodnotíme na jaře příštího roku, kdy by se hra měla objevit na Xboxu a PC.

   

Související informace (Race Driver 2):
Výrobce hry: Codemasters
Distributor hry: Codemasters
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Jaro 2004

Zdroj: ToTheGame

Diskuze (1) Další článek: Nepřehlédněte osmici nových screenů Final Fantasy XII

Témata článku: , , ,