Seznam lig pro Football Manager 2005

SEGA Europe Ltd oznámila kompletní seznam oficiálně licencovaných lig, které budou součástí nadcházejícího Football Manageru 2005 - nejnovějšího titulu od společnosti Sports Interactive, tvůrce série Championship Manager. Football Manager 2005 CZ vyjde 25. listopadu (999 Kč)pro PC a bude údajně tou nejdetailnější a nejrealističtější simulací fotbalového manažera.

"Podařilo se nám zajistit dohodu s FIFPro – celosvětovou organizací zastupující všechny profesionální hráče. Football Manager 2005 bude také obsahovat všechny oficiální symboly britské fotbalové ligy včetně log klubů, lig a pohárů a dresů a fotografií hráčů.  Football Manager 2005 je navíc uznávanou oficiální hrou britské národní konference.

Football Manager 2005 bude rovněž obsahovat klubová loga, dresy a fotografie hráčů (dostupné) ze španělských a amerických lig. Podařilo se nám zajistit i dresy, fotografie a loga nizozemských a portugalských klubů. Získali jsme rovněž licenci na kluby italské včetně log a některých fotografií hráčů známého klubu AC Milan."

  

Zdroj: TZ, CDProjekt

Diskuze (1) Další článek: Hattrick 4.kolo - domácí tvrze

Témata článku: , , , , , , , , ,