shop.Doupě.cz: doupěcí internetový obchod je zpět

Cesta do dalekého kamenného obchodu s hrami? Čekání, zda už mají nejnovější hit? Náročný výběr spolehlivého internetového obchodu přesně pro vás? Zapomeňte na všechny tyto problémy – na Doupě se vrací internetový obchod, konečně tak máte opět všechno na jednom místě.

Jedním z cílů magazínu Doupě.cz je nabídnout vám kompletní herní servis na jednom místě. Můžete si u nás přečíst o hrách (ať už jsou určeny pro PC či některou z konzolí), o věcech s hrami souvisejících (od profilů vývojářů přes žhavé novinky až po nejodvážnější žaloby herních společností) a nyní se opět můžete jediným kliknutím vydat na toulky po našem internetovém obchodě, kde si můžete vybrat jakoukoli hru, která se vám líbí.

Ve spolupráci se společností Expres Stores jsme na tradiční adrese shop.doupe.cz otevřeli vlastní obchod s hrami na PC i všechny konzole. Najdete tam ovšem i další věci, jako například herní trička, autodráhy, hračky, modely i stolní hry. Přímo z titulky Doupěte se tak dostanete k nabídce her, jež vás zajímají, a to za příjemné ceny, jaké byste v kamenných obchodech hledali marně.

Kromě toho je naším cílem i vaše pohodlí, v každém článku tedy od teď najdete tabulku s odkazem na obchod, abyste si – budete-li chtít – mohli objednat či předobjednat titul, který vás zaujal v naší recenzi nebo preview. Aby byl informační servis kompletní, můžete se těšit i na informace o novinkách na obchodu umístěné mezi aktualitami.

V samotném obchodě můžete jednoduše sledovat stav své objednávky, uchovává se i historie objednávek předešlých. Vybranou hru si můžete nechat poslat na dobírku nebo doručit dopravní službou; kromě dobírky je platba možná i platebním příkazem. Na zboží se vztahuje zákonná dvouletá záruka.

Doufáme, že vám náš obchod spolu s články usnadní orientaci ve světě počítačových i konzolových her a zajistí, že se vždy dostanete k tomu, čeho se vám zachtělo – ať již to jsou informace nebo hry samotné.

Diskuze (13) Další článek: Galerie: Medal of Honor: Airborne

Témata článku: , , , , , , ,