shop.Doupě.cz: otevíráme internetový obchod s hrami!

Léto na krku a vy nemáte co hrát? Potom vám cestu do kamenného obchodu i kapsu ušetří znovuotevřený herní online obchod shop.Doupě. A protože prázdniny jsou jen jednou v roce, otevíráme rovnou s celou řadou zajímavých slev.

Fronty, neodborná a neochotná obsluha, malý výběr a přemrštěné ceny. Přesně tohle se vybaví většině z nás při představě návštěvy obyčjeného, „kamenného“ obchodu.

Při tom řešení je prosté. Internetové obchody již v naší zemi mají slušnou tradici – a to i ty herní. Díky tomu, že internetový obchod má podstatně nižší nároky na skladování a samotný prodej zboží, dokáže jej také prodávat levněji. Odpadá zmiňované čekání ve frontách a tlačenicích, máte rychlý přehled o veškerém zboží, můžete vybírat svojí rychlostí a nikdo vás nehoní. To vše v klidu u svého počítače doma či v práci... Navíc stejně jako třeba velké supermarkety i herní online obchody často pořádají různé akce spočívající v přibalování bonusů k objednanému zboží nebo vyhlášení výhod či soutěží nejen pro věrné zákazníky.

Proto také nyní na Doupěti znovu vzniká online obchod s hrami pod staronovým názvem shop.Doupě (http://shop.doupe.cz). Obchod vznikl ve spolupráci s firmou HS-Technik, která již více jak pět let úspěšně působí na internetovém herním trhu se svým obchodem (X)zone, který si již stačil získat tisíce spokojených zákazníků.

Nový internetový obchod shop.Doupě těží jednak ze zkušeností, prostředků a promyšleného systému služeb samotného (X)zone, na druhou stranu bude využívá samotného Doupěte tak, aby váš nákup byl co nejpohodlnější a vy si hru mohli zakoupit rovnou po přečtení recenze či předobjednat na základě preview.

Všichni pevně věříme, že se nám podaří nabídnout čtenářům a zákazníkům přesně to, po čem touží.

A jaké jsou výhody nákupu na shop.Doupě?

      • Velký výběr zboží, čítající jen pro PC téměř 700 titulů
      • Předprodej, díky němuž vždy budete jedni z prvních v ČR, komu se daná hra dostane do rukou. U zboží v předprodeji je také možnost nechat si zaslat na email oznámení, až hra bude skladem
      • Skvělé ceny. Ve většině případů o 100 – 200 Kč levněji než v klasických prodejnách a při speciálních prodejních akcí i mnohem levněji
      • Hned po objednání zboží máte možnost objednávku sledovat v našem zákaznickém systému, jestli již je v expedici či na cestě
      • Osobní odběr. Máte možnost si osobně převzít objednané tituly v pobočce v Praze, v pasáži Paláce Metro a tím ušetřit za poštovné.
      • Přehledné členění zboží podle žánrů
      • Při objednávce nad 1600 Kč poštovné zdarma
      • Dárky k vybraným hrám (reklmní předměty, starší hry zdarma...)
      • Sponzorování češtin, které naši zákazníci dostanou přednostně

Navíc začala doba dovolených, a k této příležitosti náš obchod spouští speciální prázdninovou sekci, kde najdete ty nejzájímavější letní slevy a výprodeje, které se již nemusí opakovat a jsou kusově omezeny. Aktuálně se jedná o tituly:

Diskuze (7) Další článek: Wii už v listopadu?

Témata článku: , , , , , , , , ,