Skejťácká legenda se vrací, Tony Hawk's Pro Skater 1 a 2 dostane remaster

Nové díly série už tak nějak ztrácely jiskru a zájem publika. Tony Hawk tak podobně jako hromada jiných v současné době zkouší sázku na remaster.

Další ikona přelomu tisíciletí se vrací. Tentokrát přepracovanou verzi původních her oznámil Tony Hawk a slibuje návrat prvních dvou dílů svojí arkádové série skejťáckého poježdění. Informace se nejdříve začala šířit na Twitteru jako screenshot zpráv přímo od Tonyho Hawka. Později potom spekulace potvrdil sám jezdec na sociálních sítích.

Co všechno nás čeká se teprve dozvíme, ale už nyní se nám v traileru ukázalo několik útržků, které zlepší den každému, kdo na Tonyho hrách vyrůstal. Těšit se totiž můžeme na původní levely, režimy multiplayeru, které půjde hrát i online a také našlapaný soundtrack, jehož absence v takovém remasteru by byla takřka neomluvitelná. Retro zábavu si tak užijeme ve zbrusu novém grafickém kabátku 4K rozlišení. Chybět nebudou ani hvězdní jezdci světové skateboardové scény. Slibované jsou ale i nové prvky.

Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2 vychází 4. záři na PC, Xbox One a PS4. Již se nám ukázala i sběratelská edice, která nabídne nádherné tématické prkno v životní velikosti a deluxe digitální obsah. Na Amazonu se objevila za příjemných 99,99 dolarů. Momentálně je však už nedostupná. Jestli se edice dostane i do našich končin zatím ale nevíme. Těšíte se na návrat ke kořenům série?

d7011ab2-04f2-4992-9b35-71f00d250dfc
Diskuze (6) Další článek: Playstation 5 by mohl vyjít už v říjnu, poodhalil inzerát

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,