Soutěž o Xbox 360 Special Edition ovladač a další ceny

Speciální Xbox 360 ovladač jste mohli vidět v našem testu. Pokud chcete unikátní gamepad, který zatím u nás není v prodeji, máte možnost.

Ve spoluprácí s českou pobočkou firmy Microsoft dnes pro vás máme soutěž o jeden kousek gamepadu Xbox 360 Special Edition s otočným D-padem, který jste mohli vidět v našem video testu. Navíc můžete vyhrát i dvojici ovladačů s USB kabelem, které kromě Xboxu 360 bez problémů fungují i na Windows. Plus prvním dvěma výhercům přidáme i 2100 Microsoft Points, za které si můžou koupit nějakou pěknou hru či DLC na svém Xboxu. Pokud chcete vyhrát, stačí nám mailem odpovědět na jednoduché otázky, které najdete níže. Protože se jedná hlavně o Xboxovou soutěž, i otázky jsou směřovány na tuto platformu.

Soutěžní otázky:

1.)    Xbox 360 je konzole jaké firmy?

A)    Sony
B)    Microsoft
C)    Nintendo 

2.)    Pohybový ovladač pro Xbox 360 se oficiálně jmenuje:

A)    Kinect
B)    Project Natal
C)    Move

3.)    Napište nám, co znamená zkratka XBLA

Ceny pro výherce:

1.    Cena – Ovladač Xbox 360 Special Edition + 2100 Microsoft Points
2.    Cena – Ovladač Xbox 360/PC + 2100 Microsoft Points
3.    Cena – Ovladač Xbox 360/PC

xbox.jpg

Své odpovědi odešlete na adresu doupe@mf.cz

Odpovídat můžete do neděle 13. března. Do kolonky předmět napište „Xbox“ (bez uvozovek) a nezapomeňte do mailu připojit svoji adresu pro případ, že byste byli mezi třemi šťastlivci. Vícenásobné příspěvky do soutěže budou vyřazeny. Krátce po ukončení soutěže vyhlásíme ty nejšťastnější a zašleme jim jejich výhry. Přejeme hodně štěstí.

Diskuze (10) Další článek: Call of Juarez: The Cartel bude coop

Témata článku: , , , , , , , ,