Spawn v Mortal Kombatu nebude cílit na fanoušky komiksového hrdiny

Nová postava v brutální bojovce má prý oslovit fanoušky Mortal Kombat. Ne Spawna.

Nový hrdina směřující do bojovky Mortal Kombat 11 v dalším DLC bude komiksový drsňák Spawn, kterého si můžete pamatovat také ze stejnojmenného filmu z devadesátých let. Jeho arzenál schopností a zbraní rozhodně vybízí k jeho využití v brutální mlátičce a podle všeho by se měl teď soustředit na to, aby oslovil klasické publikum Mortal Kombatu. Ne, že by fanouškům komiksu samotného nemohl udělat radost, ale cílit na ně nebude.

Do hry má Spawn dorazit společně se Sindel a Nightwolfem, Shang Tsung už po arénách nějakou dobu pobíhá. Přidat se mají ještě dvě postavy, které ale zatím neznáme. Spekulace mluví o Terminatorovi a Ash z Evil Dead. O Spawnovi se zatím moc veřejně neví, ale jeho autor už teď může něco málo prozradit, a to také udělal na Comic-Conu v San Diegu. Sdělil, že NetherRealm ho oslovil s žádostí o zařazení Spawna do Mortal Kombatu.

"Můžete to udělat. Mám jenom jednu podmínku. Musí to být skvělé z pohledu fanoušků Mortal Kombat. Ne z pohledu fanoušků Spawna. Vy odvedete svoji práci a já budu hrdý, pokud se jednou někdo rozhodne Spawna stáhnout a aniž by věděl o jeho původu řekl, že to je jeho oblíbená postava," prozradil svoji podmínku pro zařazení hrdiny do dalšího DLC. Na kterého z hrdinů se nejvíce těšíte?

Diskuze (1) Další článek: Šéf Remedy by chtěl pokračování Alana Wakea, práva na to už studio má

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,