Spekulace: Nové Far Cry na Divokém západě, vyjde v září

Máme tu další kolo úniků, tentokrát se informace týkají nového dílu série Far Cry.

 

Na dalším dílu Far Cry se již pilně pracuje a Ubi nedávno vypustil tajuplný obrázek, který nastiňuje návrat na ostrov ze třetího dílu. To však nemění nic na faktu, že vůbec nemusí jít o Far Cry. A nová vlna uniklých informací dává tušit, že se můžeme v této populární sérii podívat úplně jinam. Třeba na Divoký západ. 

Plátek GreatFallsTribune nás informuje o tom, že se na pláních nedaleko Montany natáčí jakýsi hraný trailer na neoznámenou hru. Producent Jeff Guillot naznačit, že jde o hru, která má vyjít v září letošního roku. Ba co více, má jít o pokračování světoznámé herní značky. 

Vše poukazuje na hru s tématikou Divokého západu, nebo minimálně s prostředím Ameriky devatenáctého století. Jako první na mysl skočí Red Dead Redemption 2, pravděpodobně jediná chystaná hra s tímto motivem. Profil Guillota však poukazuje na to, že pracoval již dříve na projektech Driver, Red Steel 2 a Rabbids. S největší pravděpodobností tak jde o hru Ubisoftu. 

Jako jediné pokračování série, které by letos mohlo vyjít a mohlo by zapadnout do tohoto časového období, je právě Far Cry. Už v roce 2015 se totiž Ubisoft skrze anketu ptal, jaké zasazení by hráči chtěli pro další díl série a western byl jedním z nich. Inu, uvidíme v červnu na E3.

Diskuze (7) Další článek: Čerstvé informace o novém Assassin's Creed: dvě postavy a otevřený svět

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,