PC | Akce

Špionážní akce Signal Ops srší originalitou

Špehujete rádi lidi? A co kdybyste jich mohli špehovat několik najednou?

Jestli paříte mezi ty, kteří upřednostňují zábavu před vizuální stránkou hry, a zároveň hledáte nějaký titul, na kterém by se to dalo účinně demonstrovat, máme pro vás tip. Je jím Signal Ops, nejnovější projekt nezávislého studia Space Bullet.

Stačí se podívat na trailer a hned budete vědět, co máme na mysli. Ve hře budete z perspektivy první osoby ovládat několika agentů, s nimiž bude plnit mise různého ražení. Nic zajímavého? A co když vám prozradíme, že je budete ovládat všechny najedou?

VIDEO: 4960 'Signal Ops - Announcement trailer'

Důraz má být kladen na stealth prvky a taktiku, sami tvůrci přiznávají, že se silně inspirovali ve hrách jako Commandos, Syndicate nebo Deus Ex.

V oficiálním popisu se píše: "Pracujete pro tajnou vládní organizaci a z relativně bezpečné místnosti navigujete své agenty skrze různé špionážní mise. Budete krást tajemství, sabotovat, zabíjet... Nejde o koridorovou střílečku. Úrovně jsou otevřené a bude jen na vás, jak si s úkoly poradíte."

Jestli se bude Signal Ops nakonec prodávat nebo bude distribuován zdarma, zatím není jasné. Každopádně můžete vývoj podpořit malou finanční injekcí, chcete-li.

Zdroj: IndieGoGo
Dostupné pro: PC
Žánr: Akce | Taktická střílečka
Výrobce: Space Bullet | Webové stránky hry
Začátek prodeje: 2012
Diskuze (1) Další článek: Gyro13 – smrtící zábava a krásy Unreal Enginu (recenze)

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,