Špionem v The Agency

Pro všechny, kteří stále chodí ve skvěle padnoucím obleku a babičce se do telefonu představují jako „Bond. James Bond“, máme dobrou zprávu. Společnost Sony Online Entertainment dnes oficiálně představila chystaný MMO projekt The Agency, jenž se pokusí imitovat život tajného agenta se vším všudy.

Hned na začátku hry, která by měla vyjít ještě v průběhu letošního roku, si vyberete jednu ze dvou organizací, ke které se posléze přidáte. Ale pozor, na vaší volbě bude záviset pozdější způsob plnění úkolů. Pokud se totiž rozhodnete pro agenturu Unite, dostane se vám klasické špiónské výbavy pro nikým nezpozorovaný příchod i odchod. Bude-li vám ovšem milejší agentura Paragon, těšte se na stálý přísun zbraní a munice.

  

Autoři slibují, že za každou frakci by hráči měli odehrát stovky různorodých misí, jejichž úspěšné splnění bude přímo ovlivňovat váš profesní růst. Krom toho za každou dodělanou práci budete získávat peníze, lepší zbraně a výbavu, či schopnosti. Postupem času pod svou zprávu dostanete i NPC postavu/y, které se vám postarají o výzbroj i modifikaci zbraní. A pokud se vám bude opravdu dařit, je možné založit si vlastní agenturu a krom NPC postav v ní zaměstnávat i živé hráče.

Jak už jsem zmiňoval, přesné datum vydání hry nebylo dosud stanoveno, ale počítá se s letošním rokem, přičemž se tvůrci stále nevyjádřili jak to bude s kolotočem okolo poplatků.

Související informace (The Agency):
Platforma
: PC, PS3
Žánr: MMO
Výrobce: Sony Online Entertainment (
http://www.station.sony.com/)
Vydavatel: Sony Online Entertainment (
http://www.station.sony.com/)
Předpokládané datum vydání: Q4 2007

Zdroj: GGmania

Diskuze (1) Další článek: Disney investuje do her

Témata článku: , , ,