STALKER: Shadows of Chernobyl dokončen!

Očekávaná střílečka S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl je hotova! Informace o tom, že byla hra po letech odkladů dokončena, přinesla stránka Stalker World. To ale bohužel neznamená, že se STALKERa dočkáme v dohledné době. Zatím je prý dokončena pouze dvacítka levelů, příběh a všechny prvky potřebné k hraní. Chybí videa, která má do titulu zapracovat vydavatel. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl bychom se měli dočkat během příštích 6 až 8 měsíců.

  

FPS Stalker: Shadow of Chernobyl od vývojářského studia GSC Game World hráče zavede do nehostinné krajiny kolem vybuchlé Černobylské elektrárny. Hra má oplývat obrovskou volností a nelineárností. Vpustí vás do daného sektoru a v něm si budete moci dělat, co uznáte za vhodné - střílet po všem, co se hýbe, prozkoumávat artefakty nebo se snažit komunikovat s ostatními Stalkery. Jednu z nejočekávanějších her vůbec však trápí časté odklady vydání, díky nimž už většina netrpělivých hráčů přestala věřit, že hra dosáhne takových kvalit, jak se jí kdysi předpovídalo.

Martin Demiger komentuje: Zprávě o dokončení STALKERa bych možná i věřil, nezdá se mi však, že by vytvoření pouhých videí zabralo více než půl roku. Nějaký čas si určitě vyžádá i vyladění celé hry, ale pořád je údaj "6 až 8 měsíců" přinejmenším podivný. Počkejme si na oficiální vyjádření vývojářů / vydavatele. 

Související informace (STALKER: Shadows of Chernobyl):
Platforma: PC
Žánr: FPS

Homepage hry:
http://www.stalker-game.com
Výrobce hry: GSC Game World
Distribuce v ČR: CD Projekt
Datum vydání: 2006

Zdroj: Stalker World

Diskuze (4) Další článek: Wallpapery: Prince of Persia: The Two Thrones

Témata článku: , , , , , , , ,