Star Wars Eclipse od Quantic Dream je akční adventura ze zlatého věku Jediů

Pár měsíců staré úniky se potvrdily. Studio Quantic Dream, které stojí za hrami jako Heavy Rain nebo Detroit: Become Human pracuje na nové hře z univerza Star Wars.

Konečně jsme se dočkali odhalení nové hry z univerza Star Wars, na které společně s Lucasfilm Games spolupracuje studio Quantic Dream. Je to vůbec první hra, která se bude odehrávat v období High Republic, které se hojně začalo využívat v letošním roce napříč dalšími médii. Půjde o originální příběh s novými postavami, který si budete moci projít na řadu různých způsobů. Zatím jsme z Eclipse ale neviděli nic jiného, než cinematic trailer.

Na rozdíl od předchozí tvorby Quantic Dreamu nebude Eclipse čistou příběhovkou. Půjde o akční adventuru. I tentokrát ale bude záležet na vašich volbách a rozhodnutích, kterými budeme moci značně ovlivnit směřování příběhu. Budete tak tvořit vlastní legendu ve zlatém věku Jediů. Vývoj je momentálně v ranné fázi, takže je docela možné, že o Eclipse teď zase nějakou dobu neuslyšíme. Fanoušci se ale rozhodně mají na co těšit.

Zdroj: Star Wars

Diskuze (2) Další článek: Nová aktualizace do PC verze Horizon Zero Dawn přidává DLSS, AMD FSR a další vylepšení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,