Sudden Strike o druhé Světové válce, dějství první

Dvacáté století bylo obdobím lítých mocenských bojů, Světových válek, ponížení, krve a slz. Nebylo dobro – vše pronásledoval temný stín historie a šrapnely granátů. Všichni proti všem a nikdo proti nikomu – to je charakteristika 2. Světové války.
Dvacáté století bylo obdobím lítých mocenských bojů, Světových válek, ponížení, krve a slz. Nebylo dobro – vše pronásledoval temný stín historie a šrapnely granátů. Všichni proti všem a nikdo proti nikomu – to je charakteristika 2. Světové války. Na frontách proti sobě stojí pět národů – Rusové, Němci, Francouzi, Američané a Britové. Vše, co nabízely možnosti skutečných bojů tehdejším vojevůdcům, to všechno přináší nyní hra Sudden Strike i vám. Vývojový tým, který si však až do vypuštění betaverze nepřeje být zmiňován, si dal práci a převedl tuto válku do počítačů. Na informace o přesných místech bojů je zatím web o hře strohý, ale mimo této věci poskytuje komplexní šíři všeho, co se týká hry – bojových jednotek, hutný archív screenshotů, jednoduše všeho kolem SS.

Plamenomety jsou jen předvojovou řadou.Jak by Američané řekli – toto být náš headquarters...

Výsadky na nebezpečnou továrnu v srdci džungle.Zničení strategického mostu bylo nutným bodem našeho strategického plánu.

Přes zbořeniště, přes spálenou zemiiiii...Podívejte se pozorně na velikost obrazovky vzhledem k celé mapě vlevo dole – poznáte, že mapa je obrovská.

Jedinou ochranou proti kruté zimě je oheň – a nic jiného než dřevěné domky tu nebylo...Další vlak již tudy nějakou dobu neprojede.

Mohutný útok seshora – směr, na který mnozí světoví generálové zapomněli.Situace je vážná, ne však kritická.

Hrát se bude na různých scénáriích a podle stránek se množství jednotek na každé prostředí pohybuje kolem 1000 – což je číslo velice slibné. Množství jednotek je obrovské, vaše armáda se bude moci skládat od pěšáků po těžké tankové divize. Samozřejmostí jsou i řízené letecké nálety, podobně jako výsadky hromady bojových entit. Podle informací, které máme (není jich mnoho, to věru ne...), bude Sudden Strike to pravé pro kované stratégy – úkoly jako chránit strategický bod na mapě (např. most nebo budovu), likvidace nepřátelských polních základen a další a další. Prostě, ve zkratce – demo mluví za všechno¨, naleznete jej na této adrese.

Diskuze (1) Další článek: Tomb Raider 4: Last Revelation – kompletní řešení, část druhá

Témata článku: , , , , , ,