Tajemný AAA titul Ubisoftu z velké franšízy můžeme očekávat ještě letos

Dále také víme, kdy vyjdou ostatní velké herní tituly zmíněné společnosti.

Podle fiskální zprávy společnosti Ubisoft ze 14. května má letos přijít neohlášená AAA hra od jedné z největších franšíz vydavatele. Jak už ale poznamenalo hned několik předních insiderů, na Splinter Cell můžeme zapomenout, pravděpodobně jde o nový díl Far Cry.

Platí to pro aktuální fiskální rok, který trvá od 1. dubna 2020 do 31. března 2021. Vedle tajemného projektu budou vydány různé další hry. Podívejte se na tweet níže, ve kterém jsou uvedena veškerá plánovaná vydání Ubisoftu pro aktuální fiskální rok.

Jak můžeme vidět, tituly dorazí na trh do 31. března 2021. Řeč je o Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters a tajemném projektu. Dále pak Roller Champions, Brawlhalla, Tom Clancy’s Elite Squad pro mobily a další.

Pokud se zamyslíme nad tím, jak tyto hry může ovlivnit COVID-19, generální ředitel Ubisoft Yves Guillemot uvedl, že cíle společnosti pro tento rok zůstávají na dobré cestě. 

Naše počáteční cíle pro rok 2020-2021 zůstávají na dosah, protože v současné době těžíme z vynikající dynamiky," řekl Guillemot. "Ale přece jenom, COVID-19 vyžaduje obezřetnost, protože došlo k početným nejistotám. Následující měsíce nám poskytnou větší přehled o tom, zda můžeme zachovat naše plány herních vydání."

Guillemot konkrétně mluví o možnosti, že by Ubisoft teoreticky mohl odložit vydání tajného AAA titulu. 

Diskuze (2) Další článek: Crusader Kings III dorazí začátkem září, podívejte se na příběhový trailer

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,