Tajúplná hříčka We Happy Few dostane vlastní film

Další hrou, která se dočká filmového ztvárnění, bude zatím nedokončený We Happy Few.

Svět, ve kterém jsou všichni obyvatelé na drogách a váš příběh začíná ve chvíli, kdy je odmítnete brát - a od té doby vidíte veškeré hrůzy okolního světa a stanete se vyvrhelem společnosti. Tak bych dokázal popsat své první okamžiky ve hře We Happy Few a i díky tomu mě tato nezávislá hra od studia Compulsion Games opravdu zaujala.

Očividně nejsem sám. Filmaře ze společností Gold Circle Entertainment (tvůrce Pitch Perfect) a dj2 Entertaiment zaujala natolik, že podle ní chtějí natočit film.

Je to poměrně zajímavá situace, jelikož filmy podle her jsou obvykle točeny na motivy velmi úspěšných sérií - stačí si vzpomenout na Warcraft a Assassin's Creed. V tomto případě se nejen jedná o nezávislou hru, ale hlavně o hru, která ještě není dokončená. Můžete si ji pouze zahrát v rámci Steam Early Access a Xbox Preview.

Více informací o tomto filmu zatím nemáme. CEO dj2 Entertainment, Dmitri Johnson, však dodává, že by film rádi udělali tak, aby byl věrný hře, ale stále překvapil fanoušky. Jsme určitě velmi zvědaví, co z toho nakonec vznikne. Co si o filmu myslíte vy?

Diskuze (1) Další článek: Rocket League dostane DLC na motivy filmu Fate of the Furious

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,