The Division odhaluje Season Pass a DLC plán po vydání

Také přemýšlíte, co vůbec budete v Temné Zóně dělat? Ubisoft si připravil solidní nášup obsahu po vydání.

The Division sice po vydání nabídne příběh a určitou nadílku herního obsahu, to nejpodstatnější ale tkví v end-game hře a především přídavcích, které budou neustále přidávat do New Yorku nové výzvy, mise a důvod, proč se tam vůbec vracet. 

Včera Ubisoft oznámil Season Pass a plán na nejbližší rok. Kromě tradičních aktualizací, které budou přidávat malé výzvy, nové herní módy a další novinky se můžete těšit především na tři velká dozšíření, která se dostanou na trh v průběhu roku. 

1454001777-tctd-season-pass-key-art.jpg

První rozšíření jménem Underground vám otevře novou oblast na mapě, podzemní metro, kterou budete moci s kamarády prozkoumat. Druhé rozšíření, Survival, bude velkým oříškem i pro ostřílené hráče, jelikož budou čelit četným vlnám nepřátel s navyšující se obtížností. Nakonec Last Stand má přinést něco zcela nového, o tom se ale dozvíme později.

Pokud se rozhodnete pořídit Season Pass, kromě výše jmenovaných DLC dostanete do vínku také exkluzivní zbraně s možnostmi jejich úpravy, oblečky a skiny, a samozřejmě měsíční výhody pro předplatitele, jako jsou XP bonusy, exkluzivní výzvy a další.

Diskuze (3) Další článek: Podívejte se na čerstvé záběry z bety The Division

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,