Tipy na nejlepší gaučovou kooperaci: herní pecky do obýváku

Nechce se vám ven a internet nefunguje? Žádný strach, máme pro vás zaručené tipy na domácí kooperaci!

Haven

Zatímco hra It Takes Two z našeho seznamu se bude snažit vtipně zachránit váš vztah, Haven na to jde podstatně více pohádkově a jemně. Hra z rukou The Game Bakers vypráví příběh zamilovaného páru, Yu a Kay, kteří utečou svému osudu a dostanou se na neobydlenou planetu jménem Source. Nyní je potřeba nasbírat dostatek surovin na opravu lodi a zmizet. Cesta ale bude dlouhá. 

ss_4f338cb24238cfc7709098f43db14509a9452dd0.1920x1080.jpgEH5sAcTX0AEqHMz.jpgHaven-smartcdkeys-cheap-cd-key-3.jpg6123-haven-gallery-8_1.jpg

Hra sází ve velkém právě na vztah dvou lidí a jejich společný průzkum tajemné planety, která je plná stvoření a záhad. Dvojice disponuje antigravitačními botami, takže je pohyb po povrchu jedna radost, vše ale musíte dělat spolu. Cílem je tak víceméně zůstat spolu po celou dobu, takže jde o ideální romantickou chvilku s přítelkyní na gauči. 

Ačkoliv cíl vaší cesty je jasný, hra spoléhá na to, že si hráči budou jednoduše užívat i putování samotné. Kromě průzkumu a sbírání surovin je nedílnou součástí také boj v reálném čase, kde hráči opět musí spolupracovat, aby překonali překážky a udolali nepřítele. A až budete mít chvilku klidu, ukuchtěte si spolu něco dobrého. 

Diskuze (3) Další článek: Pátá sezóna populární vybíjené Fall Guys vás vezme do džungle

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,