To nejlepší z Watch Dogs: filmečky, vtípky a faily

I přes všechny své nedostatky má propojený svět Watch Dogs rozhodně co nabídnout. Posbírali jsme pro vás ta nejlepší videa, kde se hráči vyblbli do sytosti a odhalili i nečekané herní prvky.

Mnoholeté zkušenosti nám už nespočetkrát dokázaly, že nejlepším zdrojem vtípků, failů a dalších parádních zážitků jsou povětšinou městské akce s otevřeným světem, už jen díky své struktuře a hratelnosti. Watch Dogs přinesl sice o něco dospělejší pojetí, než je tomu v případě série GTA, to ale neměnilo nic na faktu, že se hráči dokázali pořádně odvázat.

My jsme se vám rozhodli zpříjemnit víkend sbírkou těch nejlepších videí a filmečků, které ukážou Watch Dogs z trochu jiné strany.

Watch Dogs: Minecraft Edition

Začneme zlehka, populárním CGI trailerem, který šikovní kluci z YouTube kanálu Sky transformovali do světa Minecraftu. Dost povedeně, musíme dodat.

Opravdový next-gen

V dalším videu se můžete přesvědčit, jak propracovaný a po všech stránkách vypiplaný zážitek Watch Dogs nabízí. Nová generace je tady. Tedy...kéž by...

Vtipné momentky

Stálicí na poli vtipných záběrů z her je Robbaz, který se nedávno vydal také do Chicaga. Komentář netřeba.

Multiplayer chaosu

Watch Dogs kromě příběhu nabízí také online multiplayer, ve kterém můžete pobíhat s kamarády a hackovat nic netušící občany. V následujících videích naleznete celou řadu fíglů a vtípků z multiplayeru. Ach...s kamarády jde všechno lépe.

Blbnutí na úkor jiných

Stejně jako v každé hře i Watch Dogs obsahují spoustu bugů a chybek, případně vtipných failů ze strany fyziky a dalších herních prvků. Podívejte se na montáž toho nejlepšího.

Surfování provozem

A nyní něco více hardcore. Pamatujete na blíznivý trik ze Saints Row, ve kterém hrdina surfoval na autech? Tady můžete zkusit něco podobného. A pak se třeba propadnout mapou.

Hudební koutek

Nyní něco pro milovníky hudby. Zarcort a Dan Bull přispěchali se svým hip hopem a musíme přiznat, že se jim to docela povedlo.

Asshole Simulator

Dostatečně vyblbnout se lze i v příběhové kampani, jak nám ukazuje další uživatel. Právě během brouzdání městem se ukazuje pokročilá AI obyvatel a jejich životy, propletené v síti ctOS.

Online hackování

Jednou z nejzábavnějších oblastí Watch Dogs je online hackování hráčů po celém světě. Následující video přináší přes 40 minut této aktivity, nechybí vtipné momenty, epické honičky a další vtípky, které AI nikdy nenabídne. Enjoy.

Máte vlastní vtipné zážitky? Podělte se s námi v diskuzi!

Diskuze (3) Další článek: Civilization: Beyond Earth vyjde v říjnu, láká novou ukázkou ze hry

Témata článku: , , , , , , , , , , ,