Tomb Raider a Rise of Nations mezi pěti demoverzemi

V poslední době se roztrhl pytel s demoverzemi a tak vám jich dnes můžeme přinést celou pětici. A sami můžete posoudit, že se nejedná o žádné zaplivané tituly, ale jen to nejlepší.

Začneme pěkně zostra válečnou strategii Hearts of Iron 2, konkrétně jejím samostatným rozšířením Doomsday. Demoverze vám poskytne možnost hrát po tři hodiny, po kterých se automaticky ukončí. Ukažte, že i za tuto dobu se dá vyhrát druhá světová.

   

Download (demo, 320 MB): Doupě

Pro závodníky zde máme demoverzi GTI Racing, závodní hry s automobily holdingu Volkswagen. Tři z nich vám budou k dispozici na trojici tratí, abyste s nimi ukázali své řidičské dovednosti.

  

Download (demo, 422 MB): Doupě

Pokud se rádi bojíte a lákají vás záhady, přesně pro vás bude survival horor Pathologic. Hra je zasazena do vesnice, po níž se šíří neznámá nemoc. Jako ve většině her tohoto žánru se počáteční zvědavost mění v boj o holý život, který si můžete v demoverzi držet po čtyři herní dny.

     

Download (demo, 650 MB): Doupě

O strategii Rise of Nations: Rise of Legends jste si mohli nedávno přečíst naše preview, takže jen zběžně nastíním obsah demoverze. Je jím jedna mapa pro boj proti počítači, kterého se můžete zúčastnit v čele jedné z trojice stran. Jak se vám v boji povede, závisí už jen na vás.

  

Download (demo, 650 MB): Doupě

A s demoverzí přichází i slečna Croftová, Lara Croftová. Můžete si prožít její dobrodružství v Bolívii v rámci nové hry Tomb Raider: Legend. Slišná archeoložka vám ukáže, že není jen krásná, ale i hbitá, buďte tedy připraveni na rychlejší akci.

  

Download (demo, 475 MB): Doupě

Související informace (Tomb Raider Legend):
Platforma: PC, PS2, Xbox, Xbox 360
Žánr: Akce
Výrobce: Crystal Dynamics
Vydavatel: Eidos
Homepage:
www.tombraider.com
Datum vydání: březen 2006

Zdroj: Gamershell

Diskuze (1) Další článek: Scarface na nových obrázcích

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,