Trackmania po 3 letech vychází na konzole. Základ je zdarma, všechny funkce odemknete skrz předplatné

Ubisoft vydal zatím poslední díl akrobatických závodů Trackmania na PC už v roce 2020. Nyní konečně přišel čas i pro konzolisty. Do závodění s hráči z celého světa se můžete už pustit už i na PS4, PS5, XO a XSX. Pokud jste hráli už dříve, tak se na další platformy přenese i vás postup a Trackmania podporuje také crossplay. Malým bonusem je, že je Trackmania kompletně v češtině.

Trackmania i na konzolích funguje na modelu s předplatným. Základ hry je zdarma, ale spousta funkcí se vám odemkne až s předplatným. Standard Access na jeden rok vás vyjde na 270 Kč. Kromě maličkostí, jako jsou skiny na auto, s ním získáte přístup do Royal a Ranked módu spolu se sezónními kampaněmi. Za 3 roky od vydání PC verze se obsah pěkně nakupil. Trackmania momentálně nabízí přes 1000 různých tratí a 2000 skinů. 

Mezi předplatnými najdete ještě Club Access s cenovkou 799 Kč za rok. Toto předplatné vám navíc přidá možnost zakládat si vlastní kluby a zpřístupní vám ještě trochu víc exkluzivního obsahu. Také si ho můžete pořídit rovnou na 3 roky za
1 599 Kč. Je to tedy spíš nadstandard pro hráče, kteří chtějí z Trackmanie vytěžit úplné maximum, ale i se základním předplatným máte o zábavu na desítky hodin postaráno.

Diskuze (2) Další článek: Bloodhunt končí s přidáváním nového obsahu. Battle royale z pražských ulic ale bude možné hrát i nadále

Témata článku: , , , , , , , , ,