Akce | PSP

Tučňák Prinny míří ovládnout PSP

Žil byl kde kdys chlap. Eeeehm... Tedy, žil byl jeden malý tučňák jménem Prinny. Nicméně nebyl to jen tak ledasjaký tučňák, protože na rozdíl od svých vrstevníků byl Prinny veliký bojovník. A právě proto se s ním setkáte v připravovaném titulu Prinny: Can I Really Be the Hero?, který kolem 17. února příštího roku začne okupovat vaše PSP.

Prinny_CanIReallyBeAHero_015.jpg Prinny_CanIReallyBeAHero_016.jpg

Vývojáři z Nippon Ichi Software´s před vás postaví ryze akční záležitost, kde nebude nouze o nepřátele. Z toho důvodů je vám asi jasné, že přežít na „bojišti“ nebude zrovna nadvakrát snadná záležitost. Ve standardním režimu na vás čeká kampaň s několika desítkami misí a s rovnou tisícovkou nepřátel. Na druhou stranu nezůstanete vydáni na milost a nemilost umělé inteligence. Po úrovních se totiž válí různé zbraně, případně alespoň předměty, co se jako zbraně dají použít. Nejednou také zasednete za kokpit/volant nějakého toho bojového vehiklu.

Prinny_CanIReallyBeAHero_017.jpg Prinny_CanIReallyBeAHero_020.jpg

Největší výzvu však představuje Pekelný mód (nebo chcete-li v originále Hell mode), v němž je vaším cílem zůstat na živu co možná nejdéle. Nekončící masy nepřátel se vám v tom ale budou snažit zabránit. Prinny: Can I Really Be the Hero? se může pyšnit povedeným vizuálním zpracováním, kde se po 3D světě prohánějí dvojrozměrné postavičky.

Prinny_CanIReallyBeAHero_024.jpg Prinny_CanIReallyBeAHero_030.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

Diskuze (2) Další článek: Galerie: X-Blades

Témata článku: , , , , , , ,