PC | X360 | RPG | PSP

Tvůrci No Man's Sky: Stěžujte si, hlaste chyby, máme na to nové lidi

Problémy s bugy a s nedostatečným obsahem kolem No Man's Sky nabírají na otáčkách a nové DLC nebudou do té doby, dokud se nevyřeší stávající chyby ve hře. K tomu Hello Games najalo nové pracovníky.

Zprávy týkající se No Man's Sky můžeme na herních portálech sledovat od jejího spuštění 13. srpna prakticky denně. Jen málo her dokázalo vzbudit takový mediální ohlas. Není ale zdaleka jen pochvalný.  

Dříve ale, než se v Hello Games pustí do dalšího vývoje, budou muset vyřešit řadu bugů, které svírají hru jako ocelové kleště. Problémů ale v poslední době vyvstalo celkem dost, a tak se vedení studia rozhodlo vytvořit komunitní oddělení, které se budou zabývat hráčskými ohlasy a tým podpory pro jejich zpracovávání. 

Druhého září tvůrci na svých stránkách uvedli, že najali nové pracovníky, dále probíhá kategorizace chyb a jejich opravování. Dále tvůrci oznámili, že pro PC a PS vydali 4 nové updaty. 

„Jako vždy nám záleží více na tom, co děláme, než co říkáme. Jsme vývojáři a naší prioritou je vyřešit případné problémy s hrou, které u hráčů mohou nastat. Budoucí volně dostupné aktualizace pak mají zlepšit výkon a stavbu celého univerza No Man's Sky,“ píše se v novinkách na webu tvůrců.

Je tedy zřejmé, že práce na DLC nezačnou do té doby, dokud nebudou opraveny všechny chyby a nebude doladěn herní obsah.

zdroj: No Man´s Sky oficiální web

Diskuze (8) Další článek: Na internet uniklo video o podobě nového Resident Evil 7

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,