Ubisoft vkládá do akce The Division velké naděje

Vědí o tom už i jejich investoři.

Od The Division si slibují hráči mnohé, avšak nejen oni. Tento týden se totiž konala výroční prezentace Ubisoftu určená zejména pro investory, kteří svými penězi krmí tohoto francouzského velikána. O motivaci, aby v tom pokračovali, se tentokrát postaral výkonný ředitel John Parkes.

Ten se před nimi totiž nechal slyšet, že The Division by mělo díky počtu hráčů při svém startu zaujmout postavení na úrovni titulů jako Destiny, Watch Dogs nebo Assassin’s Creed, i navzdory tomu, že se jedná o úplně nový projekt.

„Díky mnoha prvkům ze žánru RPG, střílení, rozsáhlým možnostem hry pro více hráčů, realističnosti a krásně zpracovanému New Yorku, možnosti hrát sám nebo s kamarády v otevřeném světe – se The Division může stát už při svém startu jednou z největších nových značek,“ řekl Parkes.

5b239c302fc76166198067e771d86a00c4874b4d.jpg

Na závěr se pochopitelně zmínil i o úspěchu uzavřené bety, která se konala ještě koncem ledna a té otevřené, která právě probíhá. Údajně v Ubisoftu vůbec nepočítali s tím, že by se přihlásilo tolik lidí – jejich předpoklad byl zprvu až třínásobně menší než konečné číslo. Nikdy předtím testovaní podobných rozměrů nezažili.

A co vy? Hrajete betu? Podělte se o své zážitky v diskuzi!

Diskuze (15) Další článek: Sbírka BioShocku možná míří na PS4 a Xbox One

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,