UPDATE: Teaser Duke Nukem Forever dnes

V pondělí čtenářům Doupě přineslo zkazky vedoucí ke spekulacím, zda se opravdu pracuje na Duke Nukem Forever, akci odkládané již od roku 1997. Shodou okolností tvůrci ze společnosti 3D Realms nyní oficiálně dali na vědomí, že jako vánoční dárek hráčům, kteří dosud zůstali titulu věrni, vypustí zbrusu nový teaser. Krátké video se svalovcem opásaným zbraněmi bude ke zhlédnutí dnes kolem poledne severoamerického centrálního času (tzn. přibližně v sedm hodin večer u nás). Jako důkaz autoři zveřejnili jeden obrázek přímo z teaseru.

Myšlenka na upoutávku vznikla náhodou. Zaměstnanci 3D Realms pořádali minulý týden vánoční večírek, kde několik z nich odhalilo tajné práce na videu. „Pár lidí na ní pracovalo do pozdních nocí a časných ran,“ tvrdí novinková sekce stránek firmy. Co na to hráči? Jsou na DNF po letech ještě zvědaví? Je nutné vzít v potaz, že několik trailerů přímo ze hry zde již bylo, a tak nelze tento poslední akt vývojářů brát za bernou minci, že si hru skutečně brzy zahrajeme.

UPDATE: Jak bylo slíbeno, tak se taky stalo, když se před pár desítkami minut objevil avizovaný teaser. Bez zbytečných průtahů vám ho tak konečně nabízíme ke zhlédnutí.

Zdroj: 3Drealms.com, Game Trailers

Diskuze (7) Další článek: Brány Skeldalu zdarma ke stažení

Témata článku: , , , , , , , , , ,