V Horizon Forbidden West můžete zapomenout na načítací obrazovky

Pokračování úspěšného RPG z roku 2017 vás od hraní nebude zdržovat načítáním.

Vývojářské studio Guerrilla v krátkém videu shrnuje, na co se můžeme těšit v RPG Horizon Forbidden West. Tvůrci prý chtěli plně využít potenciál nových technologií PS5 a jednou z těch, o kterých se hodně mluví, je super rychlý SSD disk. Ten má i zde umožnit, že ve hře se nebudeme muset potýkat absolutně s žádnými načítacími obrazovkami a v případě načítání hry z checkpointu půjde jen o velmi krátkou záležitost stejně jako při spuštění hry, kdy do ní naskočíte takřka okamžitě.

Mapa prý bude větší a zahrne například i jezera a řeky, ve kterých můžete plavat. Vaši cestu budou znepříjemňovat zástupy nových strojů, které přinesou obohacení oproti prvnímu dílu. Každý z těchto strojů bude nutné pečlivě sledovat, abyste pochopili, jak na ně. Do kontaktu se dostanete i s novými kmeny, z nichž některé jsou mírumilovné a jiné zase ne. 

Horizon Forbidden West se představilo na PS5 vysílání minulý týden a stalo se jedním z nejočekávanějších titulů, které budou doprovázet první měsíce nové generace konzolí. Hra vyjde na PS5 v roce 2021, ale přesné datum zatím vývojáři nesdělili.

Diskuze (1) Další článek: Střílečka Insurgency: Sandstorm láká na nové mapy, zbraně a noční boje

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,