Velká soutěž Doupěte o konzoli PlayStation 2 a desítky dalších cen

Už jste si zvykli, že s Doupětem můžete pravidelně soutěžit o originální hry, nyní vám však ve spolupráci s firmou AT Computers přinášíme soutěž mnohem zajímavější: ve hře je současná královna konzolí PlayStation 2, stará dobrá PSOne, příslušenství a desítky originálních her pro konzole i PC. O štěstí (a správné zodpovězení soutěžních otázek) by se tedy měli pokusit všichni opravdoví hráči!

Letošní školní rok začíná pro Doupě jako mimořádně úspěšné období. Podařilo se odstranit několik nejpalčivějších problémů (zvýšit rychlost načítání, vylepšit systém vyhledávání článků, spustit novou a lepší podobu aktualit), rozjíždí se nové rubriky, které se setkaly s vaším zájmem a úspěchem, do redakce přišli noví kolegové, kteří nám pomohou rozšířit záběr a pestrost našich článků, ku příležitosti Invexu připravujeme překvapení nejen pro naše čtenáře v podobě vydání Doupě DVD... a nyní také můžeme nabídnout soutěž, která by měla zaujmout všechny z vás bez výjimky. A vzhledem k tomu, že tento měsíc slavíme na Doupěti 3 roky, které uplynuly od založení konzolové sekce, nabízíme vám rovnou nejprodávanější současnou konzoli na planetě!

Firma AT Computers, kterou mnozí z vás nejspíš znají jako dodavatele PC hardware a výrobce počítačů značky Autocont a Comfor, se během posledního roku rychle etablovala také jako mimořádně úspěšný distributor software i hardware konzolové povahy. Do stále rostoucího portfolia společnosti kromě mnoha vydavatelů z ČR přibyla i Sony se svou bezkonkurenční konzolí PlayStation. PS2 se stala víc, než „pouhou nejprodávanější herní skříňkou“ – stala se doslova symbolem moderní zábavy digitálního věku. Zážitky z nádherného a nepřeberně bohatého PS2 světa nyní mohou obohatit i váš život, navzdory tomu, že jste třeba zavilý PC hráč a do konzole jste nikdy nechtěl investovat své peníze.

Rostoucí a sílící Doupě si kromě jiného vysloužilo právě pozornost AT Computers (jinak stálého partnera našich sesterských periodik, jako je Žive.cz, MobiMania.cz, Computer nebo Mobility), jejímž výsledkem je tato soutěž, v níž můžete vyhrát bránu do světa konzolí (PS2) nebo alespoň menší dvířka (PSOne), stejně jako hru pro tyto konzole či PC nebo konzolové příslušenství, na které se vám třeba zrovna nedostává financí. Již máme potvrzeno, že v případě vašeho zájmu a úspěchu soutěže budou podobné akce na Doupěti pokračovat a zatraktivní tak jeho stránky i v budoucnosti.

Konec reklamních proslovů, před vámi nyní leží soutěžní otázky, které budou dost možná právě tou vaší soukromou bránou do světa nejlepších her. Pokud si s nimi nebudete vědět rady, nápovědu a inspiraci můžete nalézt na stránkách Doupěte v sekci Konzole nebo přímo PlayStation 2, otestujte naše nové vyhledávání článků i novou podobu aktualit a nezapomeňte ani na web AT Computers.

        

Předem upozorňujeme, že duplicitní odpovědi budou ze soutěže automaticky vyřazeny, takže se nesnažte zvýšit svou šanci na výhru opakovaným zasíláním odpovědí se stejným jménem. PlayStation 2 si odnese čtenář, který správně odpoví všechny soutěžní otázky a bude se svým tipem v poslední z nich nejblíže skutečnému číslu. Další výhry se řídí stejným pravidlem. Soutěž začíná 22. září 2003 a uzávěrka došlých odpovědí bude 31. října ve 24:00 hodin. Vyhlášení výherců bude následovat během prvního listopadového týdne. Vrhněte se směle do toho, za celou redakci vám přeji hodně štěstí!

POKUD SE CHCETE ZÚČASTNIT SOUTĚŽE, PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ NAJDETE ZDE:

CHCI SE ZÚČASTNIT!

Soutěž pořádá herní magazín Doupě.cz společnosti Computer Press, a.s. ve spolupráci s dodavatelem PC i konzolového hardware a software, výrobcem počítačů Comfor a Autocont, firmou AT Computers, a.s.

Zúčastnit se mohou všichni občané České republiky s trvalým bydlištěm na území ČR, stejně jako zahraniční čtenáři - ti však mohou být požádáni o vyzvednutí případné výhry v redakci. Ze soutěže jsou vyloučeni redaktoři i stálí spolupracovníci magazínu Doupě.cz a zaměstnanci společnosti Computer Press, a.s. Jména a adresy respondentů nebudou použity pro jiné účely než tuto soutěž. Vymáhání výhry soudní cestou není možné.

Diskuze (2) Další článek: Společnost Namco připravuje akční dobrodružství Nina

Témata článku: , , , , , , , , , , ,