Veškerý DLC obsah do Star Wars: Battlefront II bude zcela zdarma

Během probíhající konferecne uvolnili DICE některé novinky týkající se budoucích DLC k očekávanému titulu Star Wars: Battlefront II.

Slyšeli jsme to již dříve, nyní to DICE potvrzuje. Veškerý stažitelný obsah do Battlefrontu II bude k dispozici zcela zdrama. Podle DICE nebude první DLC obsahovat pouze planetu Crait z epizody VIII: Poslední Jedi, ale taktéž postavy Phasma a Finn. Jisté také je, že všechna ostatní DLC nebudou omezeny na Season Pass. 

Spolu s novými postavami se můžeme těšit na nové hvězdné karty, které umožňují hráči přizpůsobit své hrdiny a třídy. Všechny karty lze získat na základě hraní hry. Důležité tedy bude dokončování herních úkolů, výzev, otevírání boxů apod.

Zřejmé je také to, že veškeré postavy, planetární konflikty, bitvy a jiný obsah nebude nijak časově omezen či vyhrazen pro majitele Season Passu. Za tuto skutečnost můžeme plně děkovat herní komunitě, neboť jak uvedl Andrew Wilson během konference EA: "zpětná vazba hráčů na Battlefront nebyla vždy pozitivní". Jak je vidět, kritika se někdy vyplácí.

Pro doplnění uveďme, že hra vychází 17. listopadu na Xbox One, PS4 a PC.

Diskuze (6) Další článek: Odhaleny první detaily o hře FIFA 18 pro Nintendo Switch

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,