Veteráni WoW se dočkají Classic serverů už koncem srpna

Blizzard oficiálně oznámil, kdy se můžeme těšit na návrat do dob, kdy World of Warcraft získal svoji slávu.

World of Warcraft se vrátí ve své původní podobě už v srpnu a my se můžeme těšit na jízdu po zákoutích Azerothu jako za starých časů. Těšit se tak můžeme na všechno, co postupně z World of Warcraft udělalo nejhranější MMO na světě. Dá se očekávat, že nápor na servery a zájem o vanilla verzi WoWka bude určitě obrovský a Blizzard se tak chystá i několikrát je prozkoušet v testovacím provozu.

První z testů nás čeká už 22. a 23. května. Další potom 19. a 20. června a 18. a 19. července. Pokud přemýšlíte nad tím, co udělat pro to, abyste byli jedním z testerů, stačí mít zaplacené předplatné a doufat, že si vás Blizzard vybere. Pro nedočkavce potom bude klíčové ještě datum 13. srpna. To se totiž otevřou vrátka k vytváření postav a pokud tak nechcete skončit s náhodným jménem, stojí za zvážení si tento den zakroužkovat v kalendáři. Se svými postavami potom můžete vyběhnout do starého fantasy světa 27. srpna. Updaty potom budou přidávat obsah do hry v podobném duchu, jako tomu bylo při vydání hry.

d7f64647-bd3f-4413-b55b-3317937b13f5

Kromě spuštění serverů Classic verze hry se navíc Blizzard vytasil s fešnou sběratelskou edicí k oslavě patnáctého výročí World of Warcraft. Najdete v především ní nádhernou sošku Ragnara, podložku pod myš s mapou Azerothu, odznáček s Onyxií či speciálního mounta v závislosti na tom, kterou frakci zvolíte. Chystáte se vrátit ke klasickému WoWku?

Diskuze (1) Další článek: GTA V i po letech drtí prodejní žebříčky, už prodalo 110 milionů kopií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,