Vítejte na nové verzi Doupě.cz!

Doupě.cz se po čtyřech letech dočkalo nového designu

Vítejte!

Porodní bolesti byly sice vleklé, ale nakonec se dílo podařilo a já vás, naše milé čtenáře, mohu přivítat na nové verzi herního webu Doupě.cz. Slovy RPG hráčů jsme prostě „dingli“ a postoupili na nový level.

Nového designu jsme se dočkali po čtyřech letech a bylo to už potřeba, protože za ty roky se toho spousta změnilo, některým formám článků jsme dali sbohem, jiné jsme přivítali a nová verze toto vše reflektuje.

Naší snahou bylo hlavně vytvořit web nabitý informacemi, ale přesto přehledný (alespoň po prvním rozkoukání se) a plný krásných velkých obrázků. Sice si asi na spoustu novinek přijdete sami, ale pár změn ve stručnosti:

  • Zvětšili jsme obrázky u článků a stejně tak zvětšili i písmo pro lepší čtení. Pokud však chcete, najdete ikonku na změnu velikosti písma vedle nadpisu článku.
  • Upravili jsme náš Katalog her, který by měl být teď přehlednější. S tím souvisí i drobná změna hodnocení. Místo čísel teď máme hvězdičky, ale dáváme je i po půlkách, takže ve výsledku je to stále hodnocení 1 až 10.
  • Přešli jsme na systém štítků. Stačí kliknout na text v barevném obdélníčku v obrázku hry a dostanete se do seznamu článku stejného tématu.
  • Kromě toho jsme spustili přehlednější novou verzi stránek pro mobilní telefony, měli byste se na ni přepnout automaticky (jinak je dostupná na adrese m.doupe.cz).

Je toho ještě víc, ale objevování nechám už na vašem dobrodružném duchu. Jak už to během uvádění nových verzí bývá, je pravděpodobné, že narazíte na nějakou chybu. Předem se za ni omlouvám a rád bych, pokud byste na ni upozornili v diskuzi pod článkem. A teď už vzhůru do čtení.

Karel Kališ
šéfredaktor

Diskuze (19) Další článek: Čtvrtým divem Crysis 3 je vražedná zbraň Typhoon

Témata článku: , , , , , , , , ,