Vybíráme ze slevových akcí: Japonské výprodeje a Wildlands zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

PlayStation Store – Big in Japan 

S koncem jarního výprodeje Sony navázalo další slevovou akcí, která je mířena na hráče her ze země vycházejícího slunce. Nemusíte se bát, že by šlo o nějaké menší japonské bizarnosti. Jak už název napovídá, Big in Japan přináší i velké tituly, které se proslavily po celém světě.  

residentevil6.jpgnioh3.jpgdarksouls4.jpgresidentevil5.png

Vykopnout to můžeme například s remakem druhého Resident Evilu. Ten vyšel začátkem letošního roku a vedl si výborně jak v prodejích, tak v recenzích. Je perfektní ukázkou toho, jak by se měla dělat moderní předělávka hry. Vývojářům se podařilo osvěžit zastaralou hratelnost, a přesto zachovali kouzlo, díky kterému je tento díl tak oblíbený.  

Hardcore hráče pak jistě potěší slevy na celou sérii Dark Souls of FromSoftware. Společně se všemi třemi díly si můžete doplnit i DLC. Pokud by vám to náhodou bylo málo, můžete sáhnout po Nioh, který spadá do stejného žánru. Dle některých hráčů je dokonce náročnější než Soulsovky.  

Nechybí ani další japonské klasiky jako je YakuzaShenmue nebo Tekken. Pro hráče, kteří mají rádi anime styl, musíme doporučit Personu 5, která je po dvou letech od vydání konečně v pořádné slevě.  

Diskuze (1) Další článek: Borderlands 3 se představují prvními herními záběry, čeká nás pořádná jízda

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,