Vydání Battlefieldu V je teprve začátek. DICE odhalilo další obsah

Nový Battlefield odhalil svůj jízdní řád, těšte se na spoustu postupně uvolňovaného obsahu.

Battlefield V vám bude obsah postupně dávkovat a dá vám tak dost prostoru k jeho kompletnímu prozkoumání. Nebojte se ale, že byste neměli co dělat při vydání. Už při vypuštění hry do světa budete mít k dispozici osm map s rozmanitým prostředím. Osm herních módů, a samozřejmě nebude chybět ani rozsáhlý arzenál zbraní, vozidel a vychytávek.

a599d24b-2421-4697-9c3d-34d6ccbe1e72

Celá hratelnost se bude permanentně vyvíjet především díky proměnlivé službě Tides of War. Ta bude do hry přinášet spoustu aktuálního obsahu, který se bude neustále měnit a přidávat se budou i nové mapy.

První kapitola (prosinec - leden)

Na první kapitolu se budou těšit hlavně milovníci těžké válečné techniky. Setkáte se totiž s hromadou tanků. Německá armáda se vydává do Belgie a útočí na spojenecké síly. Vy se s tankovým náporem budete muset pořádně popasovat.

Dále vám první kapitola přinese přídavek do singleplayerového módu War Stories: The Last Tiger. Celá posádka tanku Tiger začne zpochybňovat ideologii, která je vedla až k momentu, ve kterém se nacházejí. Během tohoto období se také přidá spousta tréninkových možností, díky kterým vypilujete své střelecké a další bojové schopnosti k dokonalosti a nebo si v tomto módu budete moci jenom tak zablbnout. A pokud máte v lásce také nějaké ty úpravy, přijdete si na své. S první kapitolou totiž do hry dorazí možnost přetvářet si vozidla i letadla dle své libosti. 

Pravidelní hráči si potom určitě užijí, že každý týden se dostaví různé eventy, které vás přivedou ke spoustě odměn do různých režimů.

Druhá kapitola (leden - březen 2019)

Pokračování Tides of War, které se zaměří právě na boj s válečnou technikou. Těšit se můžete na nové výzvy a testy vašich schopností ovládat jednotlivá vozidla. Přidá se také Combined Arms režim, ve kterém budete moci s kamarády spojit síly a postupovat v kooperačním duchu. Pokud potom máte spadeno na další nové režimy, určitě vás potěší také návrat Rush režimu. A když už mluvíme o klasických herních módech, nezapomeňme ani na Squad Contest, ve kterém proti sobě budou stát dva týmy bojující o dominanci na mapě.

Třetí kapitola (začíná v březnu 2019)

Třetí a asi nejočekávanější kapitola, kterou hráči budou dychtivě vyhlížet kvůli příchodu battle royale módu. Je zajímavé, že DICE volí tuto strategii se spuštěním oblíbeného režimu až tak dlouho po vydání. Obzvláště, když vezmeme v potaz, jaký úspěch zaznamenává u konkurenčního Call of Duty: Black Ops 4. Dále se přidá řecká mapa, na které zažijete, jak se britská vojska brání útokům Osy. Stejně jako u předchozích dvou kapitol, i tentokrát vás bude hra neustále zásobovat různorodými týdenními eventy.

Battlefield V dorazí na PC, Xbox One a PS4 20. listopadu. Vydáte se do válečné vřavy druhé světové války?

Diskuze (4) Další článek: Do Hitmana se vrací populární kufřík. Podívejte se, co s ním dovedete

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,