Vydavatel už žádné další výrazné odchody ze studia Rockstar neočekává

O budoucnost Grand Theft Auto 6 se nemusíme bát.

Odchod Dana Housera ze studia Rockstar nás rozhodně nemile překvapil, vydavatelský dům Take-Two ale tvrdí, že se fanoušci nemají čeho bát a že je se současným stavem Rockstaru nadmíru spokojen. Ba co více, budoucnost je více než růžová.

Bratři Dan a Sam Houserovi drželi otěže studia a sérií jako Red Dead Redemption a Grand Theft Auto dlouhé roky. Odchod jednoho z bratrů nepřekvapil jen fanoušky, akcie společnosti po této novince spadli o 6%. To samozřejmě znepokojilo investory, které na nedávné interní konferenci uklidňoval šéf vydavatelství Strauss Zelnick.

"Dan Houser byl na prodloužené dovolené už od jara roku 2019. Od té doby studio vede jeho bratr Sam Houser, který je prezidentem společnosti a také výborným šéfem a koučem," řekl Zelnick. "Studio a jeho značky nikdy nebylo silnější a jsme velmi optimisticky naladěni. Jsme také nesmírně vděčni Danovi za jeho přínos."

Zelnick také dodal, že ačkoliv nemůže přímo mluvit za ostatní členy týmu, může všechny ujistit, že Sam i nadále setrvá ve studiu a že nás žádné další velké odchody nečekají. Budoucnost značek, ať už mluvíme o vývoji GTA Online, Red Dead Online či zcela nových projektech, je tedy v dobrých rukou. 

Diskuze (1) Další článek: Umělecká adventura Below míří na PS4 spolu s novým režimem

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,