Vyhlášení výherců: akce inFamous: Second Son a dárky k tomu

Jeden z prvních plnohodnotných next-gen titulů, inFamous: Second Son, právě vyšel a my jsme se rozhodli jej podpořit soutěží o unikátní ceny. Přidejte se!

Soutěž máme za sebou a je na čase vypsat čtenáře, kteří měli nejen správné odpovědi, ale i originální a sednoucí slogany pro hru. Poté, co redakce pečlivě pročetla všechny slogany se vybrala čtveřice šťastlivců, kterým domů poputuje nejnovější PS4 exkluzivita inFamous: Second Son a nějaké ty dárečky k tomu. Takže nebudeme zdržovat a hurá k pódiu:

1. místo - David R. (Opava)

2. místo - Tomáš K. (Praha)

3. místo - Jan H. (Praha 5)

4. místo - David K. (Dolní Podluží)

Všem výhercům gratulujeme a abyste věděli, díky čemu obdrželi medaile, níže se můžete podívat na výherní slogany. Bez konkrétního pořadí samozřejmě. Těšíme se na vás v další soutěži!

inFamous: Second Son - Utrhněte se ze řetězu!

inFamous: Second Son - Karma je nevyzpytatelná mrcha!

inFamous: Second Son - Ne každý se hrdinou rodí!

inFamous: Second Son - Objev své pravé já!


 

Jak jste si již mohli přečíst v naší recenzi, třetí díl hrdinské série inFamous se rozhodně povedl a pro majitele konzole PS4 se jedná o první pořádný důvod, proč oprášit ovladač. Konečně se nám začínají kupit kvalitní hry na tuto konzoli, ale nepředbíhejme. My jsme tady kvůli soutěži.

Tentokrát pro vás máme slušnou nadílku zajímavých cen a kromě hry samotné si můžete zasoutěžit např. o Press Pack. O co se jedná? Jedná se o balíček, který obdrželi redaktoři a který obsahuje unikátní dárečky podobně, jako speciální edice. K mání bude samozřejmě i standardní verze hry, v tomto případě Promo.

P3131335.JPG

Obsah Press Packu

  • hra inFamous: Second Son
  • značková Delsinova čepice
  • odznaky bio-teroristů
  • složka DUP s informacemi o postavách

Navíc obdržíte ještě USB flash disk s logem hry či ve tvaru klíče.

1. místo - Press Pack inFamous, klíčový flash disk, připínací flash disk

2. místo - Press Pack inFamous, klíčový flash disk, připínací flash disk

3. místo - Promo verze inFamous, klíčový flash disk

4. místo - Promo verze inFamous, připínací flash disk

Clip.PNG KEY.PNG

Jelikož jde o zajímavé ceny, rozhodli jsme se tentokrát soutěžní otázky trochu ozvláštnit. Chceme po vás mimo jiné originální slogan do reklamy inFamous: Second Son. Redakce pak vybere ten nejzajímavější, nejvtipnější či nejtrefnější, takže popusťte úzdu fantazii. Stačí vyplnit formulář a zaslat jej do konce týdne. Hodně štěstí!

Diskuze (5) Další článek: Podívejte se na akční bitky z RPG Bound by Flame

Témata článku: , , , , , , ,