PC

Vyhlášení výherců: Assassin’s Creed, Far Cry, Splinter Cell a trička k tomu!

Zatímco škola už je minulostí, větší polovina prázdnin je ještě před námi. Tedy ideální čas si zapařit nějakou tu herní pecku. A proč si o ni rovnou nezasoutěžit?

Vyhlášení výherců

Jak jste jistě postřehli, týdenní soutěž s Playmanem nám skončila a je tedy na čase vyhlásit výherce, kteří si odnesou herní ceny. Výhercům celou redakcí gratulujeme, vy ostatní nemusíte zoufat. Připravujeme pro vás další soutěže. A nyní přistupme k pódiu:

1. místo - Martin Mizerák

2. místo - Pavla Šmejkalová

3. místo - Zdenka Řeháčková

V nejbližší době vás budeme kontaktovat a výhry rozešleme. Na ostatní se těšíme v další soutěži.


 

Letní prázdniny jsou v plném proudu, což mimo jiné znamená, že máme před očima jedno z nejnudnějších herních období. Výstava v Los Angeles je za námi, GamesCom nějaký ten měsíc daleko a ten největší herní shon roku je ještě dál. Ideální doba vytáhnout z šuplíku nějakou tu herní pecku a propařit pár dní. Samozřejmě ve chvíli, kdy relaxujete od běhání po pláži.

AC3.pngPC_FC3_Inlay---CZ.pngscc01.jpg

Něco podobného jsme si řekli i my a ve spolupráci se společností Playman pro vás připravili menší prázdninovou soutěž. Tři hity, dvě trička, moře zábavy. Ceny v dnešní soutěži jsou následující:

1. místo – Assassin’s Creed 3 PC, Assassin's Creed 3 Season Pass DLC 1-5 + tematické tričko

2. místo – Far Cry 3 PC + tematické tričko

3. místo – Splinter Cell: Conviction PC

Pokud chcete některou z výše jmenovaných cen vyhrát, stačí vyplnit formulář níže a odeslal jej. Výhry náleží třem výhercům, jejichž správné odpovědi budou zaznamenány na 100., 200. a 300. místě v pořadí.

Soutěž trvá od 15. července do 22. července 2013 00:00. Výherci budou vybráni z doručených správných odpovědí a vyhrávají ti, jejichž odpověď bude v chronologickém sledu přijatých správných odpovědí na 100., 200. a 300. místě v pořadí. Každý se smí soutěže zůčastnit pouze jednou, duplicitní odpovědi budou odstraněny. Výherci budou kontaktováni na uvedený e-mail a výhra bude zaslána výhradně na uvedené jméno. Pokud nedostaneme odpověď do týdne, oslovíme dalšího výherce v pořadí. Výhry není možné vymáhat právní cestou, podrobná pravidla najdete zde.

Potvrzením tohoto elektronického prohlášení stvrzujete, že souhlasíte se zařazením, správou, zpracováním a uchováním poskytnuté e-mailové adresy společností Mladá Fronta, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v zákoně č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Diskuze (1) Další článek: God of War: Ascencion předvádí nové kooperativní zbraně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,