Vyhlášení výherců: soutěž o hororový thriller Until Dawn a tričko k tomu

Konzole PS4 se brzy obohatí o další exkluzivní titul, o který si nyní můžete s Doupětem zasoutěžit!

Vyhlášení výherců

Máme za sebou další soutěž a tentokrát se budou bát tři šťastlivci, kteří si domů odnesou nejen exkluzivní PS4 horor Until Dawn, ale také tématické tričko k tomu. Výhercům gratulujeme a vy ostatní nezoufejte, brzy pro vás připravíme další soutěž. 

1. místo - Marek T. (Hradec Králové)

2. místo - Čeněk Š. (Vestec)

3. místo - Standa D. (Lysá nad Labem)


Prázdniny nám pomalu ale jistě končí a na konzoli Playstation 4 se připlížila další exkluzivita platformy. Nemluvíme teď o žádném matadoru Sony, nýbrž novince od studia Supermassive Games jménem Until Dawn. Jedná se o exkluzivní hororový thriller, kterého se dočkáte pouze na PS4.

11928735_10206246361671714_3943128837211767233_n.jpg

Ve spolupráci se Sony jsme tak pro vás připravili soutěž o tři kusy hry v doprovodu tématického trička. Hra sama o sobě kombinuje adventurní prvky, hutný nervydrásající příběh a prvotřídní audiovizuální zpracování nové generace pro co nejlepší zážitek. Recenzi už an vás čeká a předběžně prozradíme, že nás hra velmi příjemně překvapila. 

until-dawn.jpg

Pokud chcete jednu z kopií her včetně trička vyhrát, stačí do 28. srpna letošního roku odpovědět na tři soutěžní otázky, vybrat si své číslo a odeslat formulář. Zda se na vás štěstěna usměje zjistíte již brzy. Hodně štěstí!

Diskuze (12) Další článek: Válečná strategie Act of Aggression ve startovním traileru

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,