Vývojář Battlefieldu V dostal ban v Black Ops 4. Hrál moc dobře

Asi každý z nás si užívá, když hraje tak dobře, že ho ostatní nazvou podvodníkem. Horší je, když vás jako podvodníka potom vyhodnotí i při rozhodování o banu.

Nevšední problém musí řešit jeden z předních vývojářů DICE, Florian Le Bihan. Ten momentálně pracuje na Battlefieldu V a očividně si také volný čas užívá s FPS tituly. Sám hráč věří, že jeho zablokování má co do činění s tím, jak moc se mu dařilo v multiplayeru hry Call of Duty: Black Ops 4, a tak ve snaze prokázat svoji nevinu sdílel také video svých nejlepších momentů.

"Tak jsem právě dostal ban v CoD: Black Ops 4. Prosím, podívejte se na jedno z videí s killy, které jsem nahrál. Přijměte to jako moje ocenění téhle hry (a prosím o zrušení banu)," napsal na Twitter vývojář. Právě podle Twitteru přitom mohou lidé sledující DICE poznat, že jde opravdu o člověka z vývojářského týmu, který s nimi na sociální síti občas komunikoval.

Je nutné také podotknout, že skvělé výkony v multiplayeru jsou pro Le Bihana poměrně přirozené, protože se jedná o bývalého profesionálního hráče. Možná právě proto si někdo popletl jeho schopnosti s podváděním.

Diskuze (8) Další článek: Chyťte si svého svatého! Vatikán má svoji verzi Pokémon GO

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,