Vývojáři Outlast 2 vytvořili… plenky. Protože se hráči počůrávají strachy

Tohle je dost solidní bizár.

Vývojáři hororové survival hry Outlast 2 chtějí, abyste si jejich nejnovější titul užili naplno a hlavně bez obav, že se „poděláte“ strachy. Vytvořili proto na Kickstarteru kampaň pro takzvané Underscares, spodky, díky kterým bude každý hráč a jeho spodní prádlo v bezpečí.

Pravda, je to dost bizarní věc. Ale prý pravá. Studio Red Barrels ujišťuje, že speciální spodky opravdu plánují. „Poté, co jsme vydali Outlast, jsme obdrželi několik zpráv o tom, jak si naši hráči strachy pošpinili spodní prádlo,“ píše studio na stránce projektu. „Proto jsme se rozhodli přijít s řešením… Underscares – vaše klasické spodní prádlo bude ušetřeno.“

„Ve spolupráci s místními návrháři jsme vytvořili prototyp, který se inspiruje plenami. Kombinuje komfort, praktičnost a styl. Teď můžete zažít ten pravý teror bez pošpinění svého ega,“ píše dále studio.

A jaké jsou na Kickstarteru odměny za příspěvky? Můžete například dostat nášivku Outlast nebo DIY kit Underscares, s kterým si svoje speciální spodky budete moci vytvořit doma. Nebo třeba kód na hru.

Samozřejmě studio pleny vyrobí jenom v případě, že se projekt zafinancuje. Shání 40 tisíc dolarů a v době psaní článku mělo na kontě zhruba 12 tisíc dolarů, takže je tu šance.

Outlast 2 měl původně vyjít na konci letošního roku, ale byl odložen na začátek 2017. 

Diskuze (6) Další článek: Ubisoft mění přístup k prodeji DLC. Budou méně důležitá

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,