Z Good Old Games se stává jednoduše GOG.com

Nově si v tomto online obchodě můžete koupit třeba hry nezávislých vývojářů.

Není pochyb o tom, že online obchod Good Old Games ušel za dobu své existence kus cesty. Nyní však dosáhl dalšího milníku - nově se už neomezuje jen na staré hry, může si na něm zakoupit také některé novější kousky a tituly nezávislých vývojářů.

Kvůli tomu bylo nutné změnit i název. Obchod se již nejmenuje Good Old Games, ale jednoduše GOG.com, bez dalšího významu. Jeho politika ovšem zůstala stejná: žádná DRM ochrana a jednotná cena napříč všemi regiony.

gog_logo.jpg

Podle Guillaima Rambourga, managing directora, není GOG.com konkurencí pro Steam, jako spíše alternativou. "To, co nabízíme, se notně liší od toho, co nabízí Steam a Valve. Všechny naše hry budou bez DRM ochrany, budou prodávány za férovou cenu (ceny se nebudou lišit podle regionu) a navíc k nim dostanete tuny dalších výhod (bezplatné digitální bonusy, plná zákaznický podpora, volitelný superrychlý downloader)."

"Spíš si myslím, že je GOG.com alternativou než konkurencí. Nemůžeme bojovat se Steamem, to víme už od začátku GOGu. Jedinou možnosti jak zazářit, je nabídnout hráčům alternativní model."

Zdroj: GOG.com, Gamespot
Diskuze (1) Další článek: Mapa cs_office v podání Counter-Strike: Global Offensive

Témata článku: , , , , , , , , , ,