Zadarmo nebo se slevou: Kingdom Come za hubičku a diablovka zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Humble Monthly - Kingdom Come a Surviving Mars

Minulý měsíc to v měsíční várce her na Humble Bundle nebylo tak slavné, ale s novou nabídkou se zase docela vytáhli. Najdete tam totiž české Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios. K tomu je zpřístupněna i menší záležitost Surviving Mars. Oba tyto tituly, a ještě něco k tomu v průběhu měsíce dostanete pouze za 12 dolarů.  

6963b379-120215.jpgmars_5.jpgmars_4.jpgmars_3.jpg

Musíme tady snad Kingdom Come: Deliverance nějak blíže představovat? Toto obrovské středověké RPG si nejen v době svého vydání vysloužilo na našem webu nemalou pozornost. Jen upozorníme, že v balíčků Humble Mothly dostanete pouze základní hru, dodatečný DLC obsah si budete muset pořídit zvlášť.  

V případě druhého titulu mluví název sám za sebe. Surviving Mars vás vezme na naši sousední planetu a vašich úkolem bude prostě a jednoduše přežít. Jedná se o survival strategii, takže si budete muset dobře vybrat, jaký způsobem se pustíte do stavby základny a kam půjdou vaše zdroje.  

Mimo tyto dva tituly s předplatným Humble Monthly získáte i další hry, ale ty budou odhaleny až později. Už s těmi oznámenými to ale za těch 12 dolarů rozhodně stojí. 

Diskuze (17) Další článek: Další projekt Creative Assembly by mohl být spíše Overwatch než Alien

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,