Zadarmo nebo se slevou: mafiánská akce a Fez zdarma

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Steam – Mafia akce 

Na Steamu tento týden najdete slevovou akci zaměřenou na všechny díly ze série Mafia včetně DLC pro druhý a třetí díl. Největší oblibu má ale stále první Mafia (6,69€). Po dlouhých letech, kdy nebyla dostupná na žádné digitální distribuci, si ji už nějakou chvíli zase můžete pořídit do vaší virtuální knihovničky. Sice je to verze s osekaným soundtrackem, ale ten se dá do hry jednoduše přidat.  

2277ce07-a59b-41ee-a428-a81054ee82a6mafia2_03.jpg64707_MafiaII-03.jpgmafia2_08.jpg

Mafia 2 (7,49€) je pak také velmi oblíbeným dílem i přes to, že v době jejího vydání moc pozitivních ohlasů nesklidila. Stále se ale může chlubit například grafikou, která velmi dobře zestárla a zejména zimní části mají bezkonkurenční atmosféru. V Deluxe edici, která stojí o půl eura více, pak najdete několik balíčků, které do hry přidávají nové obleky pro Vita a pár aut. 

Zatím poslední díl, tedy Mafia III (9,99€), se opravdu nevydařil. Dlouho se na nej čekalo, a i když je tam pár světlých chvilek, tak se očekávání rozhodně naplnit nepodařilo.  

Mimo jednotlivé tituly můžete sáhnout i po Triple Packu (17,40€), ale pozor. Obsahuje pouze základní verze bez DLC.  

Diskuze (5) Další článek: Zaklínač 3 pro Nintendo Switch dorazí v polovině října | GC

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,