Zadarmo nebo se slevou: Vánoce přicházejí a hry zdarma na Epic Store

Na všech platformách je každou chvíli nějaká slevová akce. Někdy je toho ale tolik, že se v tom člověk jen těžko orientuje. My vám s tím rádi pomůžeme. Podívejte se níže na akce, které by vám tento týden neměly uniknout.

Rockstar Games Launcher – Holiday Sale 

Tentokrát se v našem souhrnu zase jednou objevil i obchod Rockstar Games. Nejde ale o rozdávání žádných her zdarma, jedná se o regulérní slevovou akci, ve které je zahrnuto několik výborných titulů, které vznikly v tomto věhlasném studiu.  

576ba6a6-3121-4a57-8670-b695cd2fc75f

Pokud jste náhodou nestihli rozdávání GTA: San Andreas (80 Kč), tak nyní si ho můžete do knihovny přidat za opravdu nízkou cenu. Ze stejné série je tady i GTA V (296 Kč), které se zařadilo mezi nejprodávanější hry všech dob. Pokud ho ještě nevlastníte, za pár stovek může být vaše.   

Abychom ale nezůstali jen u jedné série, můžeme se podívat například na kompletní edici Maxe Paynea 3 (269 Kč). Fanoušci původních dílů z něj sice nadšeni nebyli, ale to nemění nic na tom, že se stále jedná o velmi dobrou singleplayerovou akci. 

Detektivové pak jistě nepohrdnou L.A. Noire (230 Kč), které je taktéž v kompletní edici. Zakončit to můžeme například Bully (77 Kč), které je stejně jako San Andreas k dispozici za opravdu nízkou cenu. 

Diskuze (3) Další článek: Tvůrci taktické akce Rainbow Six Siege se přesouvají k dalšímu projektu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,