Zaklínač 3 se na současnou generaci konzolí nepodívá, je příliš náročný

Jakub Szamalek z CD Projektu se konečně rozpovídal o tom, proč se připravované dobrodružství Geralta z Rivie nedostane na PS3 a Xbox360. Má to co dělat s rozsahem.

Zaklínač 3: Divoký hon je RPG nové generace, na které čekají tisíce fanoušků. CD Projekt prostě umí a už dvakrát ukázal, že smysl pro detail a žádné kompromisy dělají svoje. Závěr trilogie se nezadržitelně blíží a objeví se na PC a konzolích nové generace už v příštím roce. Konzole současné ale ostrouhají. Proč?

Jde především o obří rozsah, kterým nový Zaklínač disponuje, jak prozradil Szamalek v rozhovoru pro Connected Digital World.

Máme strach, že hra, kterou vyvíjíme je moc velká a moc detailní na to, abychom ji vměstnali do současné generace konzolí. Nechceme dělat žádné kompromisy v kvalitě výsledného produktu, abychom dostali přesně to, co chceme,“ řekl Szamalek.

Právě proto jsme nesmírně rádi, že vývoj Zaklínače 3 je spojen s novou generací konzolí. Můžeme totiž pracovat bez omezení, vytvořit tak velký svět, jak chceme, který navíc bude doplněn o stejně bohaté detaily, jako v případě našich předchozích projektů,“ dodal. „Svět Zaklínače 3 bude mnohem větší a rozsáhlejší, bude ale i stejně nádherný a detailní.

Tak co, kdo se těší na závěr příběhu bělovlasého lovce monster?

Diskuze (11) Další článek: Služba PSN nezvládá přísun nových hráčů, Sony situaci řeší

Témata článku: , , , , , , , , , ,