Zaklínače 3 čekají datadisky Hearts of Stone a Blood and Wine

CD projekt RED si hráče hýčká a oznamuje dva masivní datadisky – Hearts of Stone a Blood and Wine. Ty přidají desítky hodin zábavy.

Vývoj třetího Zaklínače se chýlí ke konci, proto tým zahájil tvorbu dvou nových dobrodružství, které se budou odehrávat v univerzu Zaklínače,“ říká spoluzakladatel studia Marcin Iwiński. Datadisky navíc opravdu doplní hru o slušnou porci obsahu.

Hearth of Stone přidá do hry 10 hodin herního dobrodružství navíc, ve kterém se dostanete do divoké Země nikoho, nebo si projdete uličky a zákoutí města Oxenfurt. Tam se budete snažit dokončit kontrakt tajemného Muže skla. Chycený v husté spleti podvodů bude Geralt potřebovat všechnu svou chytrost a sílu, aby vyřešil záhadu a odešel bez úhony.

Blood and Wine nabídne potom až 20 hodin dodatečného obsahu a zcela novou oblast Toussaint. V této zemi nesužované válkou vládne bezstarostná atmosféra a shovívavost, která však skrývá krvavé tajemství. No jak jinak!

Hearth of Stone bude mít premiéru v říjnu letošního roku, Blood and Wine pak v prvním čtvrtletí roku 2016. Obě rozšíření pojedou na všech platformách, na kterých hra vyjde.

1428423586-the-witcher-3-wil-hunt-expansion-pass.jpg

Diskuze (1) Další článek: Deus Ex: Mankind Divided oficiálně odhalen, vypadá famózně

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,