X360 | Akce | EA

EA odhalila kooperativní akci Army of TWO The Devil’s Cartel

Nový díl povedené série má být intenzivnější, vážnější a drsnější. Hra poběží na Frostbitu 2.

Indicie o dalším dílu kooperativní akce Army of Two jsme měli už loni na jaře, ale teprve teď se hra dočkala oficiálního ohlášení. Nový díl se jmenuje Army of Two: The Devil’s Cartel a pracují na něm Visceral Games, kteří mají na kontě úspěšnou sérii Dead Space. Dle prvních informací chtějí tvůrci The Devil’s Cartel posunout do intenzivnější, vážnější a drsnější polohy. 

Hráči se octnou na nebezpečných ulicích mexického města v rolích dvou příslušníků jednotky Tactical Worldwide Operations (T.W.O.) s kódovými názvy Alpha a Bravo. Tentokrát tedy nebudete hrát za Riose a Salema, ale prý se na ně nezapomnělo. Dvojice nových hrdinů je vysazena přímo do epicentra zuřící drogové války a jejím úkolem je splnit misi v prostředí, kde na každém kroku číhá nebezpečí.

„Chtěli jsme sérii Army of TWO osvěžit pro novou generaci hráčů akčních her a současně zůstat věrni jejímu základnímu konceptu, díky kterému měly oba první díly u fanoušků velký úspěch,“ řekl Julian Beak, výkonný producent Visceral Games. „Tradičně kvalitní a hladce probíhající kooperativní akce společně s novým systémem boje v týmu donutí hráče k taktické a strategické spolupráci při postupu městem, ovládaném nejhoršími drogovými kartely Mexika.“

gami_233_cov_a-lres.jpg

Hra má stavět na kooperaci dvou hráčů, ať už online, či prostřednictvím split screenu. Lákadlem by měl být i systém úprav a vylepšení postav. Army of Two: The Devil’s Cartel vyjde v březnu 2013 pro X360 a PS3 a zatím se můžete podívat na video z Game Informeru.

Zdroj: TZ, Game Informer
Dostupné pro: X360, PS3
Žánr: Akce | Kooperativní third person akce
Výrobce: Visceral games | Webové stránky hry
Začátek prodeje: březen 2013
Diskuze (1) Další článek: Assassin’s Creed III se chlubí schopnostmi grafického enginu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,